Élvezze MARKILUX napellenző alatt a nyarat! A több mint 20 éve piacvezető német Markilux cég termékei immár több mint fél évszázada gondoskodnak róla, hogy teraszunk a legerősebb napsütésben is kényelmes otthonunk lehessen.

A könyökkaros napellenzők a teraszok, erkélyek és balkonok sokoldalú árnyékolói. Számos modellt kínálunk a minőség, a design, a funkció és az egyedi műszaki jellemzők jegyében. Saját fejlesztésű, különleges textileink pedig az egészségét is óvják!

Választható modellek:

Tokozott napellenzők: Ennél a tökéletes kényelmet nyújtó típusnál a tengely, a szövet és a karok egyaránt védve vannak, hiszen a teljesen zárt tokban helyezkednek el. Ez azt jelenti, hogy például a csapadék semmilyen formában nem károsíthatja a napellenző szerkezetét sem nyáron, sem télen. Mindenképpen célszerű ezt a típust választani, ha az árnyékoló nyílt falfelületen kerül felszerelésre, ahol semmi sem védi meg az időjárás hatásaitól.

Féltokozott napellenzők: Ennél a típusnál a tengelyt és a mechanikát fent és oldalt védőtető veszi körül, mely nagymértékben megvédi a szerkezetet az időjárás viszontagságaitól. Akkor javasoljuk ezt a típust választani, amikor az árnyékoló egy részben védett felületre kerül felszerelésre, például eresz vagy szarufák alá.

Nyitott napellenzők: A hagyományos napellenzők szerkezetét nem védi külső tok. Olyankor célszerű választani, amikor az árnyékoló védett helyen kerül felszerelésre

Stretch napellenzők: Előfordulhat, hogy egy hosszúkás teraszt kell árnyékolni, a napellenzőt azonban csak a rövidebb oldalra lehet felszerelni. Ebben az esetben ideális megoldást nyújt a stretch napellenző, melynek karjai a megszokott szimmetrikus elrendezés helyett egymáshoz képest eltolva helyezkednek el. Így az ilyen árnyékoló a szélességnél nagyobb kinyúlásra is képes.

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk.